Ngarep > Produk > Filter-filter > Filter lenga > Elemen Filter Oli Mobil Pompa
Elemen Filter Oli Mobil Pompa
  • Elemen Filter Oli Mobil PompaElemen Filter Oli Mobil Pompa
  • Elemen Filter Oli Mobil PompaElemen Filter Oli Mobil Pompa
  • Elemen Filter Oli Mobil PompaElemen Filter Oli Mobil Pompa
  • Elemen Filter Oli Mobil PompaElemen Filter Oli Mobil Pompa

Elemen Filter Oli Mobil Pompa

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Elemen Filter Minyak Mobil Pompa saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.
Industri sing ditrapake: Truk abot, mesin teknik, pengering, gedhe
Lokasi Showroom: Ora ana
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Elemen Filter Oli Mobil Pompa


Rincian cepet

Elemen Filter Minyak Mobil Pompa berkualitas tinggi ditawakake pabrikan ChinaSemut. Tuku Elemen Filter Oli Mobil Pompa sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake.

Industri sing ditrapake: Truk abot, mesin teknik, pengering, gedhe

Lokasi Showroom: Ora ana
Video metu-inspeksi: Disedhiyakake
Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake
Tipe Pemasaran: Produk Biasa

Garansi komponen inti: 6 Sasi


Parameter produk

jeneng produk

Filter lenga

Aplikasi kanggo industri

Truk abot, mesin teknik, pengering, alat mesin gedhe, generator lan grup peralatan pertambangan, lsp

Bobot (KG)

0,5-2,5KG

Komponen inti

mesin

Liyane Marketing

produk kualitas dhuwur

warna

Putih

Fungsi

Permeabilitas udara sing apik lan fungsi sing stabil

Bahan

Kertas saring, karet, wesi, lsp

Kemasan

Neutral utawa miturut kabutuhan pelanggan


Filter luwih saka 90% saka impurities mechanical, colloid, asphaltene, etc. 2. Good permeabilitas online lan kinerja stabil; 3. Layar Filter lempitan gedhe, kertas saringan multi-lipat; 4. Nambah umur layanan engine.1. Nyaring luwih saka 90% saka impurities mechanical, koloid, asphaltene, etc.


jinis lingkungan operasi. Panggantos demag/plasser/leemin/parker/putzmeister/voker filter oli hydraulic Filter kanggo gear box/laut hydraulic Filter



FAQ

1. Apa produk sampeyan duwe?
Produk kita utamane kalebu 4 seri:
Filter hidrolik digunakake saka akeh industri kayata industri batu bara, pembangkit listrik, pabrik baja dll.
Bagian kompresor udara (pemisah lenga udara, saringan lenga, saringan udara, saringan garis, pendingin dll.)
Peralatan perawatan banyu
Peralatan filtrasi lenga.

2. Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka produsen kanthi reputasi apik ing China uga akeh negara liyane.

3. Filter-filter sing diwenehake asli utawa diganti?
Saringan sing diwenehake ora asli, nanging panggantos sing apik kanggo merek gedhe ing industri Hydraulic lan Air Compressor.

4. Kepiye kualitas lan rega sampeyan?
Kita ngerti kompetisi pasar sengit, mula kita nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya; nanging ing wektu sing padha, kualitas tansah dadi prioritas pisanan ing perusahaan kita.




Panas Tags: Elemen Filter Oli Mobil Pompa, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merk, China, Pabrik, Made in China, Murah, Rega, Rega Murah, Tuku Diskon, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.