Ngarep > Produk > Filter-filter > Filter lenga > Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil
Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil
  • Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris MobilElemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil
  • Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris MobilElemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil
  • Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris MobilElemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil
  • Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris MobilElemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil

Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil

Minangka manufaktur Aksesoris Mobil Kulkas Elemen Filter Minyak profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Aksesoris Mobil Kulkas Elemen Filter Minyak saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.
Daya: 300
Bobot: 1,5 kg
Garansi: 6 wulan, 6 wulan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Elemen Filter Oli Kulkas Aksesoris Mobil


Rincian:

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Aksesoris Mobil Kulkas Elemen Filter Minyak sing disesuaikan sakaSemut. Iki ana gandhengane karo warta Aksesoris Mobil Kulkas Elemen Filter Minyak, ing ngendi sampeyan bisa sinau babagan informasi sing dianyari ing Aksesoris Mobil Kulkas Elemen Filter Minyak, kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti lan nggedhekake pasar Aksesoris Mobil Filter Elemen Kulkas.

Daya: 300

Bobot: 1,5 kg
Garansi: 6 wulan, 6 wulan
Tekstur bahan: Logam
trpe: saringan lenga
Fungsi: penghapusan kotoran lenga
PEMBAYARAN: T/T
Warna: Gambar

Kualitas: High-Quality


Parameter produk

Nomer Part

saringan lenga

Ukuran

ukuran standar; Ukuran khusus kasedhiya

Bahan

Kertas Filter, logam, gasket karet, O-ring; lsp

warna

putih, ireng, kuning, coklat utawa selaras

Efisiensi

97%

Merk

SyFuliejia, asli, panggantos, merek khusus

Sampel / Simpenan

kasedhiya

Sertifikasi

ISO9001/TS 16949:2009, TUV

Garansi

8000km; 6 wulan

Kemasan

packing asli; packing netral, dikarepake pelanggan

Aplikasi

Kanggo truk utawa panggantos diesel liyane, mesin construction



Informasi Perusahaan

Kita wis kerja ing bidang filtrasi industri sajrone 10 taun. Kita duwe tim dinamis lan profesional, teknologi inovatif, manajemen efisien lan fasilitas state-of-the-art, manufaktur lan ngekspor macem-macem unsur Filter industri.


Filter Inlet, Filter lenga, Filter banyu, Filter hydraulic, Filter Magnetik, Separator air-lenga, Filter bledug, Filter efisiensi dhuwur gas kompres, Filter kertas, absorber Filter, Filter pembersih, Filter sintering Keramik, Coalescence pamisahan unsur Filter, bubuk logam Filter sintering, Filter khusus, Filter layar sintering SS Iki digunakake kanthi akeh ing industri kimia bensin lan industri mobil.


Kanggo njamin kualitas produk kita, kita milih lan ngimpor bahan mentah saka luar negeri. Kualitas tanpa kompromi minangka kabijakan sing tansah kita tindakake. Ing wektu sing padha, kita strictly ngleksanakake QS9000 lan ISO9001 standar kontrol kualitas.


Minangka Produsèn Filter profesional ing China, kita ora mung Produsèn Filter, nanging uga perusahaan profesional nyediakake macem-macem solusi nyaring kanggo pelanggan. Produk kita diekspor menyang Eropa Timur, Timur Tengah lan negara-negara Asia Tenggara. Kita wis nggawe kemitraan jangka panjang lan dipercaya lan nikmati reputasi sing apik.


FAQ

1.Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?
A: Nuwun sewu, conto gratis ora kasedhiya. Nanging sawise sampeyan nggawe pesenan, biaya conto bakal bali. Kang "GRATIS" ing sawetara cara.


2.Q: Apa kita bisa duwe LOGO perusahaan sing bakal dicithak ing produk?
A: Mesthi wae. Private Label pancen olèh.


3. P: Apa sampeyan bisa menehi rega diskon?
A: Iku gumantung ing volume. Sing luwih gedhe volume, luwih akeh diskon sing bisa sampeyan nikmati.


4.Q: Kepiye sampeyan njamin kualitas sampeyan?
A: Buruh lan karyawan teknis kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo njamin produk kasebut apik. Sawise produksi rampung, mriksa bakal digawe dening inspektur kualitas.


5. Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas produksi massal padha karo sampel sing dikirim menyang aku sadurunge?
A: Staff gudang kita bakal ninggalake sampel liyane padha ing perusahaan kita, karo jeneng perusahaan ditandhani ing, kang produksi kita bakal adhedhasar.


6. Q: Kepiye sampeyan bisa ngatasi masalah kualitas sing diwenehake pelanggan sawise nampa barang kasebut?
A: Kita bakal tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngatasi masalah kualitas bisa kelakon.
1) Pelanggan njupuk foto barang sing ora cocog lan staf penjualan bakal dikirim menyang Departemen Kualitas kanggo verifikasi.
2) Yen masalah kasebut dikonfirmasi, staf dodolan bakal nerangake sababe lan njupuk tindakan koreksi ing pesenan sing bakal teka.
3) Pungkasan, kita bakal rembugan karo para pelanggan kanggo nggawe kompensasi.



Panas Tags: Aksesoris Mobil Filter Elemen Kulkas, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merk, China, Pabrik, Made in China, Murah, Rega, Rega Murah, Tuku Diskon, Dhaptar rega, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.