Ngarep > Kabar > Warta Industri

Informasi Filter lenga hidrolik.

2022-06-17

Unsur Filter lenga hidrolik minangka bagean cilik saka peralatan mesin teknik, nanging ora bisa. Ing sistem hidraulik, unsur panyaring lenga hidrolik digunakake kanggo nyaring partikel padhet lan zat koloid ing medium kerja, nyegah rereget saka peralatan, lan njaga peralatan kanthi apik.

 

Ing mesin konstruksi, sistem hidrolik katon ing macem-macem peralatan, saéngga posisi unsur panyaring minyak hidrolik penting banget.

 

Lan, kanggo excavator hidrolik, ing saindhenging sistem hidrolik excavator, kalebu tangki minyak hidrolik utama, pompa, katup kontrol, silinder minyak pipa lan nindakake gerakan, bagean motor, kayata komponen hidrolik kanthi mesin presisi, lan padha duwe panjalukan sing luwih dhuwur kanggo pangopènan sistem hidraulik, saéngga manfaat panyaring minyak hidrolik penting banget.

Sabanjure:Sapa kita?