Ngarep > Kabar > Warta Industri

Informasi Filter AC.

2022-06-17

Katon kaya ing ngisor iki, unsur filter AC kudu langsung diganti

1. Nalika AC diuripake, mambu sing padha karo mildew lan bledug

2. Nalika cooling utawa dadi panas, udhara karo mambu aneh diunekake metu saka stopkontak

3. Lungguh ing mobil, personel krasa ora nyaman karo ambegan lan watuk

4. Wektu layanan wis ngluwihi nilai watesan saka Warranty Vehicle lan Manual Maintenance


* Yen lingkungan nyopir angin lan wedhi, dianjurake kanggo ngganti ing advance

Banjur mungkin sawetara kanca mobil bakal takon

 

Carane milih cocok kanggo Filter air conditioning mobil?

1.Geely Auto asli CN95 air conditioning unsur Filter

2. Bahan HEPA khusus digunakake

3. Kanthi struktur komposit multi-lapisan

4. Deep gradient nyaring lan aplikasi elektrostatik

5.Achieve sawetara pangayoman Filter

Sadurunge:Ora Ana News