Ngarep > Kabar > Warta Industri

Informasi Filter oli.

2022-06-17

Filter lenga mobil sanajan ngandika sepele, nanging peran gedhe banget, bisa ing mesin kita bakal sawetara impurities lan gesekan kui filings wesi. Dadi Filter lenga wis prewangan peran gedhe, supaya kita kudu ing cilik pangopènan mriksa apa kudu ngganti Filter lenga, ing kahanan normal, mobil saben 10000 kilometer kudu ngganti Filter lenga, yen sampeyan nggunakake lenga engine kanthi sintetik, supaya saben wektu mung ngganti lenga lan ngganti Filter lenga, irit wektu lan trep.

 

Filter bensin lan fungsi Filter lenga padha, nanging Filter bensin kanggo nyaring impurities bensin, supaya impurities menyang karusakan saka sistem injeksi elektronik. Saiki umume model saringan bensin wis dibangun ing saringan, umume udakara 80.000 km kanggo ngganti, yen ana saringan eksternal, dianjurake kanggo ngganti udakara 20.000 km. Yen banget reged utawa diblokir, kendaraan bakal akselerasi banget, angel kanggo miwiti, banjur kudu diganti ing wektu.

 

Biasane yen antibeku rada kurang, luwih becik tuku banyu suling kanggo nambah, yen pancen darurat, gunakake banyu mineral, luwih becik ora nganggo banyu ledeng. Akeh manufaktur mbutuhake baleni saben rong utawa telung taun. Biaya antifreeze ora dhuwur banget, yen dhuwit ora nyenyet sampeyan bisa ngganti sawetara, yen sampeyan pengin luwih irit, 3-4 taun kanggo ngganti sapisan nyatane ora ana hubungan. Yen sampeyan duwe pakulinan nambah kanthi acak ing wektu biasa, disaranake ngganti frekuensi sethithik. Yen sampeyan ora duwe pakulinan iki lan suhu banyu dhuwur banget, sampeyan bisa milih dhewe ing 2-4 taun.