Ngarep > Produk > Filter-filter > Filter lenga > Filter Oli Mesin
Filter Oli Mesin
  • Filter Oli MesinFilter Oli Mesin
  • Filter Oli MesinFilter Oli Mesin
  • Filter Oli MesinFilter Oli Mesin
  • Filter Oli MesinFilter Oli Mesin
  • Filter Oli MesinFilter Oli Mesin

Filter Oli Mesin

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sade paling anyar, rega murah, lan Filter Minyak Mesin berkualitas tinggi.
Taun: 2000-2005, 2000-2005
Garansi: Garansi 2 taun ora bocor
Sertifikasi: ISO9001 CE

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Filter Oli Mesin


Rincian:

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi Filter Oli Mesin,Semutbisa nyedhiyakake macem-macem Filter Minyak Mesin. Filter Minyak Mesin berkualitas tinggi bisa nyukupi akeh aplikasi, yen sampeyan butuh, golek layanan online sing pas wektune babagan Filter Minyak Mesin.

Taun: 2000-2005, 2000-2005

NO. Referensi: PH-5541, LS 871 A, PH-5594, PH-5885, 09807736, PH-6607
Garansi: Garansi 2 taun ora bocor
Sertifikasi: ISO9001 CE
Tipe: Filter lenga karo tutup anti-bali
Bahan: Kertas Filter Superior + plastik
Jenis Filter: Lenga
Kualitas: High-Quality
Sample Order: nrima
MOQ: 100 Pcs
Packing: Kustomisasi Pelanggan
Sample: Nampa Pesenan Sampel


Parameter produk

Perlengkapan Mobil

Model

taun

mesin

DAIHATSU, Toyota

CHARADE III (G100, G101, G102), ROCKY Hard Top (F7, F8), RAV 4 I (_A1_), CAMRY Saloon (_V4_), COROLLA Station Wagon (_E9_), PASEO Coupe (EL44_), PRIUS C (NHP10_) , RAV 4 III (_A3_), COROLLA Saloon (_E15_), MATRIX (_E13_), RAV 4 II (_A2_), CAMRY Liftback (_V1_), CAMRY Saloon (_V1_), COROLLA (_E11_), PRIUS (_W5_), PASEO Convertible (EL54_), MR 2 I (AW1_), ECHO Saloon (_P1_), CELICA Coupe (_T23_), COROLLA (_E10_), HILUX IV Pickup (_N5_, _N6_), PRIUS (_W3_), COROLLA Liftback (_E8_), MR 2 II (SW2_), CELICA Coupe (_T18_), PASEO Coupe (EL54_), MR 2 III (ZZW3_), TERCEL Saloon (_L5_), YARIS (_P1_)

1987-1993

1.0 (G100), 1.6 4x4, 1.8 Turbo-D (CV10_), 1.8 16V TS (ZZT231_), 1.6 (AE101_), 1.5 (EL54_), 1.8 (ZZE13_), 1.8 VVTi, 12.5 1.6 (AT180), 2.2 (ST184), 2.0 Turbo 4WD (ST185), 2.4 (ACV40), 1.8 Sato (ZVW50_, ZVW51_), 1.8 Turbo-D (CV10_), 1.6 (AE82), 2.2 (SW. AE92), 1.8 Sato (ZVW3_), 1.6, 1.5 (EL54_), 1.8 VVTi (ZRE142), 2.4 4WD (ACR38), 2.4 (ACA33), 2.4 D 4WD (LN6_), 2.0 4WD (Hybrida21, ACA21, ACA , 2, 2.0 4WD (SXA10), 1.6 16V (AW11), 1.8 16V VT-i (ZZW30), 1.5 (EL53_), 1.3 (SCP12_)

ROCKY Hard Top (F7, F8)

1984-1998, 1987-1993, 2006-2011, 1991-1999, 1987-1995, 1989-1994, 1983-1988, 1999-2006, 1983-1998, 1909-2006, 1902-1982 1997-2002, 2002-2007, 1999-2006, 1994-1999, 2011-, 1989-1999, 1983-1989, 2009-, 1996-1998, 195,908, 1958,908,908,908,908,908 -1990, 2000-2005, 1999-2005

1,6 4x4

Toyota

CAMRY Liftback (_V1_)

1983-1988

1.8 Turbo-D (CV10_)

CAMRY Saloon (_V1_)

1983-1988

1.8 Turbo-D (CV10_)

CAMRY Saloon (_V4_)

2006-2011

2.4 (ACV40)

CELICA Coupe (_T18_)

1989-1994

1.6 (AT180)

2.0 Turbo 4WD (ST185)

2.2

2.2 (ST184)

CELICA Coupe (_T23_)

1999-2006

1.8 16V TS (ZZT231_)

COROLLA (_E10_)

1991-1999

1.6 (AE101_)

COROLLA (_E11_)

1997-2002

1.6

COROLLA Liftback (_E8_)

1982-1989

1.6 (AE82)

COROLLA Saloon (_E15_)

2006-

1.8 VVTi (ZRE142)

COROLLA Station Wagon (_E9_)

1987-1995

1.6 (AE92)

ECHO Saloon (_P1_)

1999-2006

1.5 (NCP12_)

Pickup HILUX IV (_N5_, _N6_)

1983-1989

2.4 D 4WD (LN6_)

MATRIKS (_E13_)

2002-2007

1.8 (ZZE13_)

1.8 VVTi

MR 2 I (AW1_)

1984-1990

1.6 16V (AW11)

MR 2 II (SW2_)

1989-1999

2.2 (SW21_)

MR 2 III (ZZW3_)

1999-2007

1.8 16V VT-i (ZZW30)

Konversi PASEO (EL54_)

1996-1998

1.5 (EL54_)

PASEO Coupe (EL44_)

1988-1995

1.5

PASEO Coupe (EL54_)

1995-1999

1.5 (EL54_)

PRIUS (_W3_)

2009-

1.8 Hibrid (ZVW3_)

PRIUS (_W5_)

2015-

1.8 Sato (ZVW50_, ZVW51_)

PRIUS C (NHP10_)

2011-

1.5 Hibrida

RAV 4 I (_A1_)

1994-2000

2

2.0 4WD (SXA10)

RAV 4 II (_A2_)

2000-2005

2.0 4WD (ACA21, ACA20)

RAV 4 III (_A3_)

2005-

2.4 (ACA33)

2.4 4WD (ACR38)

TERCEL Saloon (_L5_)

1994-1999

1.5 (EL53_)

YARIS (_P1_)

1999-2005

1.3 (SCP12_)


Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan
1. Paket Naked
2. Paket Normal/Paket Biasa/Paket Netral
3. Paket Asli/Paket Asli
4. Ngatur
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai, Pelabuhan Tianjin


FAQ

1.Q: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.


2.Q: Produk apa sing diwenehake perusahaan sampeyan?

1) Filter udara engine, Filter udara kabin, Filter lenga, Filter bahan bakar, etc.

2) Filter Truk, Seperator Banyu Bahan Bakar, Filter Motor dll.

3) Filter mesin konstruksi, filter mesin pertanian, lsp.

4) Spark Plug, Brake Pads 5) Parts mobil liyane


3.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.


4.Q: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku free utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


5.apa MOQ kanggo saben item
yen item kita duwe Simpenan, ora ana watesan kanggo MOQ, lan biasane MOQ minangka 100 bêsik ditrima.


6.Q: Apa sampeyan ndhukung OEM digawe?
A: OEM disambut kanthi apik, kita bisa ngatur warna utawa label sampeyan dhewe, nyetak paket OEM sampeyan, lan nggawe wujud dhewe miturut gambar sampeyan.



Panas Tags: Filter Oli Mesin, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Pabrik, Made in China, Murah, Rega, Rega Murah, Tuku Diskon, Dhaptar rega, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.