Ngarep > Produk > Filter-filter > Filter lenga > Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator
Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator
  • Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak ExcavatorKonstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator
  • Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak ExcavatorKonstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator
  • Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak ExcavatorKonstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator
  • Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak ExcavatorKonstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator

Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Filter Minyak Excavator Mesin Konstruksi sing berkualitas tinggi.
Perlengkapan Mobil: Komatsu excavator
Garansi: 12 wulan, 12 wulan, 6 wulan
Panggonan Asal: China
Jeneng merek: OEM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Konstruksi Mesin Generator Set Filter Minyak Excavator


Semutminangka produsen, pemasok lan eksportir Filter Minyak Excavator Konstruksi China. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Construction Machinery Generator Set Excavator Oil Filter wis wareg dening akeh pelanggan. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake.

Perlengkapan Mobil: Komatsu excavator

NO. Referensi: OX414D1, TO143, OE685/1, ALO8147/5, P967, 1ECO077, SH4031P, FA5961ECO, MOF-3E77, OE6855, EOF245, J1 312 PF424, PF248, OE6855, EOF245, J1 312, PF248 EO-11080, OE 685/5, PBF-032, B-T14
Garansi: 12 wulan, 12 wulan, 6 wulan
Panggonan Asal: China
Jeneng merek: OEM
Model Mobil: Kanggo Komatsu excavator
Ukuran: 122/111*42/19mm
Jeneng produk: Filter Oli Excavator
Paket: kemasan netral
Werna: Miturut pilihan sampeyan
Layanan: OEM ODM
Model mobil: Mobil standar
Sertifikasi: ISO 9001/TS16949

MOQ: 100 pcs


Parameter produk

Jeneng produk

Filter Oli Excavator Kab

Nomer OEM

600-311-1900

Aplikasi

KOMATSU D85PX-18, KOMATSU HM400-2, KOMATSU PC2000-8, KOMATSU PC200LC-8, KOMATSU PC290LC-11, KOMATSU PC400LC-8, KOMATSU WA270-7, KOMATSU WA480-8, KOMATSU WA600-8, KOMATSU WA600-362 KOMATSU HD405-8, KOMATSU HD605-8, KOMATSU PC360LC-10, KOMATSU D155AX-7, KOMATSU HM400-5, KOMATSU HM300-5, KOMATSU WA500-8YL, KOMATSU WA600-8, KOMATSU WA500-7YL KOMATSU HM300-3, KOMATSU WA470-8, KOMATSU WA500-8, KOMATSU WA470-7, KOMATSU HM400-3, KOMATSU PC490LC-10, KOMATSU WA500-7

Industri sing ditrapake

Pabrik Manufaktur, Bengkel Mesin, Pekerjaan Konstruksi, Energi & Pertambangan

Sawise Service Warranty

Dhukungan online

Ukuran

Ukuran Standar

MOQ

100 pcs

Sampel Gratis

kasedhiya

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Garansi Instalasi

5K~8K

Komponen inti

Kertas filtrasi udara

Garansi

1 TAHUN


Filter luwih saka 90% saka impurities mechanical, colloid, asphaltene, etc. 2. Good permeabilitas online lan kinerja stabil; 3. Layar Filter lempitan gedhe, kertas saringan multi-lipat; 4. Nambah umur layanan engine.1. Nyaring luwih saka 90% saka impurities mechanical, koloid, asphaltene, etc.
jinis lingkungan operasi.


Pengganti demag/plasser/leemin/parker/putzmeister/voker filter oli hidrolik filter kanggo gear box/laut hydraulic filter

FAQ

1. Apa produk sampeyan duwe?
Produk kita utamane kalebu 4 seri:
Filter hidrolik digunakake saka akeh industri kayata industri batu bara, pembangkit listrik, pabrik baja dll.
Bagian kompresor udara (pemisah lenga udara, saringan lenga, saringan udara, saringan garis, pendingin dll.)
Peralatan perawatan banyu
Peralatan filtrasi lenga.

2. Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrikan kanthi reputasi apik ing China uga akeh negara liyane.

3. Filter-filter sing diwenehake asli utawa diganti?
Filter-filter sing diwenehake ora asli, nanging panggantos sing apik kanggo merek gedhe ing industri Hydraulic lan Air Compressor.

4. Kepiye kualitas lan rega sampeyan?
Kita ngerti kompetisi pasar sengit, mula kita nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya; nanging ing wektu sing padha, kualitas tansah ing
Prioritas pisanan ing perusahaan kita.




Panas Tags: Mesin Konstruksi Generator Set Filter Minyak Excavator, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merk, China, Pabrik, Made in China, Murah, Rega, Rega Murah, Tuku Diskon, Dhaptar rega, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.