Ngarep > Produk > Filter-filter > Filter Air Conditioning Kab > Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil
Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil
  • Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin MobilFilter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil
  • Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin MobilFilter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil
  • Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin MobilFilter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil
  • Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin MobilFilter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil

Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil

Ing ngisor iki minangka introduksi Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Air Kabin Mobil, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Filter Air Conditioning Mobil Auto Filter Udara Kabin Mobil


Kanggo Filter Air Conditioning Mobil Auto Car Cabin Air Filter, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda, lan apa sing ditindakake yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas Filter Air Conditioning Mobil Auto Car Cabin Air Filter wis apik. ditampa dening akeh pelanggan lan sante reputasi apik ing akèh negara.

Nomer OEM: 95981206

Paket: kemasan netral
Werna: adhedhasar pilihan sampeyan
Jeneng: Filter udara
Model mobil: kanggo Chevrolet
Sertifikasi: ISO 9001/TS16949
sampel: free
bobot reged siji: 350g

Bahan: Kain Non-woven


Jeneng produk

filter air conditioner 95981206 kanggo Chevrolet

OEM

95981206

Aplikasi

kanggo Chevrolet

Ukuran

21.5*21*2cm

Bobot Gross Tunggal

250g

Sampel Gratis

kasedhiya

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Laporan Uji Mesin

Ora kasedhiya

Tipe Pemasaran

Produk Anyar

Garansi½

12 wulan

Komponen inti

Kain Non-woven

kahanan

Anyar

Garansi

1 TAHUN

Layanan sawise-sales Disedhiyakake

Dhukungan online




FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan khusus ing saringan mobil nganti pirang-pirang taun. 100% perusahaan industri, dudu mitra. Aku bakal seneng yen sampeyan bisa teka lan ngunjungi kita.


Q2. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake miturut conto utawa gambar teknis. Kita bisa nggawe cetakan lan peralatan.


Q3. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Ya, kita nawakake conto gratis, nanging biaya pengiriman bakal dibayar dening panuku.


Q4. Apa sampeyan mriksa barang sadurunge dikirim?
A: Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal dicenthang dening QC sadurunge pangiriman.


Q5. produk apa sampeyan bisa nyedhiyani?
A: Kita ngasilake saringan mobil sing beda kanggo mobil Jepang, mobil Korea, mobil Jerman, mobil Amerika, kayata saringan lenga ECO, saringan lenga logam, saringan udara, saringan udara kabin, saringan saringan bahan bakar, saringan diesel lan busi. Kita uga bisa nyedhiyakake OEM lan produksi khusus liyane.



Panas Tags: Filter Air Conditioning Mobil Otomatis Filter Udara Kabin Mobil, Produsen, Supplier, Grosir, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Pabrik, Made in China, Murah, Rega, Rega Murah, Tuku Diskon, Dhaptar rega, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.