Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Kita minangka riset lan pangembangan, produksi, dodolan perusahaan terpadu, utamane produksi unsur filter lan kabel. Anasaringan lengasaringan diesel,saringan udaralan liya-liyane. Kita uga salah siji pabrik kabel kontrol, kabel rem, kabel motor, Auto cabels karo sawetara sudhut kualitas apik rega cukup lan desain profesional. Produk kita akeh digunakake ing mobil, motor, truk, mesin lan industri liyane.


Produk kita diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane. Welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan supaya.