Produsen Filter Udara China
China Oil Filter Suppliers
Produsen Filter Bahan Bakar
  • babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Kita minangka riset lan pangembangan, produksi, dodolan perusahaan terpadu, utamane produksi unsur filter lan kabel. Ana saringan oli, saringan diesel, saringan udara, saringan bahan bakar lan sapanunggalane. Kita uga minangka salah sawijining pabrik kabel kontrol, kabel rem, kabel sepeda motor, kabel otomatis kanthi macem-macem kualitas apik, rega terjangkau lan desain profesional. Produk kita akeh digunakake ing mobil, motor, truk, mesin lan industri liyane.Produk kita diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane. Welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan supaya.

News

Informasi Filter AC.

Informasi Filter AC.

Katon kaya ing ngisor iki, unsur filter AC kudu langsung diganti
1. Nalika AC diuripake, mambu sing padha karo mildew lan bledug
2. Nalika cooling utawa dadi panas, udhara karo mambu aneh diunekake metu saka stopkontak

Informasi Filter oli.

Informasi Filter oli.

Filter lenga mobil sanajan ngandika sepele, nanging peran gedhe banget, bisa ing mesin kita bakal sawetara impurities lan gesekan kui filings wesi. Dadi Filter lenga duwe peran gedhe, mula kita kudu mriksa pangopènan cilik ...

Informasi Filter lenga hidrolik.

Informasi Filter lenga hidrolik.

Unsur Filter lenga hidrolik minangka bagean cilik saka peralatan mesin teknik, nanging ora bisa. Ing sistem hidrolik, unsur panyaring lenga hidrolik digunakake kanggo nyaring partikel padhet lan zat koloid ing ...